Du som läser bloggen vet att jag under hösten en dag i veckan har släppt in andra att skriva. Det har rönt stort intresse och jag tycker det är roligt att kunna ge plats för fler att publicera sina tankar och göra sig hörda utan att ha en egen blogg.

Nu efterlyser jag fler som vill skriva och gästa mig! Du behöver inte skriva något aktuellt, det kan vara något du har skrivit tidigare. Det behöver inte handla om något särskilt. Du behöver inte låta dig hindras av att du tycker det är svårt med språket, jag korrekturläser och hjälper dig gärna med svenskan. Det gör heller ingenting om du varit gäst tidigare, om du har mer på hjärtat!

Det är min avsikt att fortsätta ha min dörr öppen för gäster en dag i veckan, så varmt välkommen med en text, en bild av dig själv och en kort presentation (om du inte gästbloggat tidigare förstås, då har jag det kvar)!