Så var det dags igen – i onsdags försökte jag ta en bild ungefär en gång i timmen för att illustrera min dag. Välkommen att följa med mig en helt vanlig onsdag i mars!

06:00 – det har ”plötsligt” blivit ljust på morgnarna, det är alldeles underbart när rullgardinen dras upp! Jag ligger och drar mig, och får en kopp citronvatten på sängen.

 

07:00 – jag har lååånga morgnar i sängen när tiden så medger. Det här var en sådan morgon, eftersom jag vaknade rätt tidigt. Därför dröjer jag mig länge kvar i sängvärmen, efter en stund har jag åtminstone släpat mig upp i sittande läge, med kaffe och paddläsning.

 

08:00 – det pågår ett husbygge nedanför vårt hus, mot havet. Så gott som varje vardagsmorgon sedan i början på september när de startade, har jag tagit en bild. Kan bli lite kul att kanske sätta ihop till ett bildspel när allt är klart.

 

09:00 – idag var det en speciell förmiddag, eftersom jag var inbjuden till personalmöte på Myndighetsavdelningen och Kvalitetsavdelningen på Socialförvaltningen. En hel timme fick jag tillbringa tillsammans med kompetenta och intresserade medarbetare, och presentera mig själv, berätta om det politiska arbetet i Socialnämnden och få information om deras arbete. Jätteroligt!

 

10:00 – svänger hem med bilen, eftersom käre maken behöver den. Solen flödar och fåglarna kvittrar!

 

11:00 – nu har jag landat på kontoret på ABF, där jag tänker tillbringa resten av dagen.

 

12:00 – äta bör en ju, även om jag ofta kan tycka det är ett nödvändigt ont. Jag tycker det helt enkelt är rätt trist att äta! En rejäl portion av köttfärs- och bacongratäng som Bosse lagat åt mig, stod på menyn.

 

13:00 – dags för massage! Åh, det är alltid en höjdpunkt. Särskilt den här dagen, när jag kände mig extremt trött i axlarna och väldigt sliten överlag. Vi har sån tur, att Ethel från 3libra kommer till oss på jobbet lite då och då och erbjuder massage. Så ofta jag kan hakar jag på. Hur bra får en ha det?

 

14:00 – jag jobbar med att få ihop en verksamhetsplan till ABFs styrelse inför årsmötet. Jag hade planerat att ha den i princip klar till i kväll då vi har VU, men eftersom jag hastigt fick rycka in på ett politikmöte i går då tid var avsatt, fick det stryka på foten. Nu fick VU klara sig utan, och jag får försöka planera om så jag åtminstone har en klar till styrelsemötet nästa vecka.

 

15:00 – eftermiddagsslurken är viktig, och extra god i min pug mug som jag fått av Sara!

 

16:00 – jag tog en paus från sifferarbetet och knatade över parkeringen till Coop Forum och shoppade vårgröna ljus till hemmet.

 

17:00 – VU-möte i timmarna två. Jag glömde fota under mötet, annars hade ni fått se Sonia, Ritva, Stigh och Mats på en bild här. I stället får ni se ett av de ärenden som avhandlades på mötet, och det fotot får representera två klockslag; 17 och 18!

 

19:00 – Efter VU-mötet återgick jag till kontoret för att skriva protokollet och rusta en dagordning och andra handlingar så Synnöve i morgon kan skicka ut kallelse till styrelsemötet. Same procedure as every month.

 

20:00 – tar jag en promenad ner på stan, där käre maken har parkerat bilen. Han är på ett möte med tillbehör som gör att han inte kan köra hem själv, så nu hämtade jag först bilen och sedan honom.

 

21:00 – Bosse tog med sig en kompis hem på lite eftersnack, och även jag blev bjuden på en skvätt onsdagswhisky. Tackar!

 

22:00 – vi kollade på kvällens avsnitt av ”Sveriges Mästerkock” som avslutning på dagen. Följer det programmet med glädje och intresse, i den mån vi kan.

 

23:00 – Ännu en dag är till ända, och en liten smula för sent gör jag mig redo för natten. Jag behöver egentligen lägga mig lite tidigare än så här, för att somna i tid. Mina sömnrytmer är inte helt i balans.

Tack för att du följde med mig under den här dagen!