Idag vill jag sprida lite länkkärlek genom att tipsa om några läsvärda blogginlägg. Tänker att du kanske har lite extra tid att läsa eftersom det är söndag.

Jag har ett gäng bloggar jag försöker följa mer eller mindre regelbundet, men jag måste erkänna att ibland är det svårt att hinna med. Har ju poddar jag vill lyssna på också, det finns så mycket INTRESSANT att en kan bli galen av att tiden inte räcker. Inte nog med att dygnet har bara 24 timmar, jag behöver sova bort nästan en tredjedel av dessa om jag ska fungera klokt. Visst är det konstigt; tre saker i livet – sova, arbeta, politika – stjäl största delen av min tid och uppmärksamhet, medan bloggar, poddar, läsning, att blogga själv, skriva, släktforska, yoga, meditera, skapa med mera annat jag tycker är kul, snällt får trängas på en pytteliten tidsyta som råkar bli över! Mycket märkligt.

Nåväl – senaste veckan har jag dock läst några blogginlägg som jag väldigt gärna vill tipsa om;

Hildas – Om att vara nöjd med mindre

Sofia med bloggen Hildas har gjort en mycket bra betraktelse över denna vår jakt på prylar. Sofia lever själv efter enkelhetsprincipen och har de senaste åren skalat ner sitt ägande och därmed frigjort tid. Hon är jättespännande att följa, jag inspireras verkligen av hennes blogg! Läs Om att vara nöjd med mindre.

Gott för själen – Utmanar mig själv att bli ett annat jag

Mitt eget mantra ”är på väg att bli en så mycket bättre version av mig själv” går verkligen armkrok med Lenas rubrik på det här inlägget. Lena är – precis som jag – en kvinna i sina bästa år som – precis som jag – har kraschat lite utmed vägen och håller som bäst på – precis som jag – att kravla sig upp. När jag läste det här inlägget log jag brett för mig själv, för det var så väldigt lika mina inlägg om min egen resa. Sen visade det sig att Lena hade garvat högt för sig själv när hon läste mina, av samma skäl. Systrar i någon mening, och igenkänning är alltid ett vinnande koncept. Läs Utmanar mig själv att bli ett annat jag.

Teknifik – den ultimata Instagramguiden

Utan att värdera ner några andra bloggar – det finns så himla många bra – så måste jag ändå få säga att Elins blogg Teknifik hör till mina favoriter. Här har vi en person som vet vad hon skriver om, som är nyfiken och kunnig och väldigt generös med sina rön och kunskaper. Hon är dessutom så pedagogisk att till och med jag känner mig smart när jag läser hennes tips. Det finns många guldkorn på hennes blogg, men det senaste i raden jag har fastnat för är hennes Instagramguide från härom dagen. Det du inte vet om Instagram får du veta här. Tack Elin! Läs Instagram; alla dolda funktioner och hacks du borde känna till.

Hoppas du kanske kan hitta någon ny favoritblogg att följa (bara det inte betyder att du sluta läsa min, förstås…)!