Lördag den 21 september händer det något riktigt roligt i Visby, för den som är nyfiken på att utveckla sitt hälsotänk!

Ayurveda

Föreläsning om ayurveda

Då kommer den ayurvediska hälsorådgivaren och författaren Tia Jumbe till Visby för att inspirera och föreläsa om detta urgamla hälsosystem. Hon kommer att ta avstamp i sin bok Nystart i livet med ayurveda i sin föreläsning, och du som väljer att komma dit kommer att få massor av knep och förhoppningsvis också en del aha-upplevelser. I samband med att Tia är här, erbjuder hon också några tider för personlig rådgivning för den som är intresserad av det, mejla i så fall henne direkt i förväg på tia@tiajumbe.com.

Prestationslös yinyoga

Efter föreläsningen har du som vill också möjlighet att delta i ett yinyogapass med en lätt touch av ayurvediska inslag, med undertecknad.

Det här blir en toppenlördag för dig som vill bjuda dig själv på lite mer hälsa, och tänk vilken fin höstpresent till dig själv! Kostnaden är 490 kr för hela eftermiddagen, med både föreläsning och yinyogapass, och anmäler dig gör du till yoga@mariabjorkman.se. Vi har ett begränsat antal platser och några är redan anmälda, så vill du vara säker på att få plats så vänta inte för länge med anmälan. Jag arrangerar den här eftermiddagen i samarbete med Lila shala och ABF Gotland.

Hoppas vi ses då!

Ayurveda och yinyoga