Joråmensåatte….

Om mindre än en månad ligger jag här. Sannolikt sippandes på en drink, med en pocketdeckare i andra näven.

Joråmensåatte.

Och vi snackar inte om en vecka eller två. Inte ens tre. Vi snackar om – en månad! Käre maken och jag har bestämt oss för att belöna oss rejält, fly jul och nyår och åka till en annan del av Moder Jord som är generös med sol, värme och ljus.

Vi tänker packa lätt, bara ett gäng pocketböcker, badkläder och sandaler i princip. Resten finns på plats. Jag har en galen höst (låter bekant på något vis) och har ännu inte hunnit tänka så mycket på planering och packning. Men högen pocketböcker på sovrumsgolvet växer för varje dag, och jag kommer på mig själv med att göra små noteringar i minnet om att köpa ditten och lägga fram datten.

Möjligen är det så att bloggandet kommer igång nu igen då, om inte annat så när vi har kommit iväg! För rapporter ska ni ju ha, kära vänner.

Joråmensåatte.