Bingolotto

Vi vann på Bingolotto en gång. I september 2002, dagen före valdagen (det sändes på lördagkvällar då) kom Bosse fram på telefon till Lasse Kronér och vann 50.000 kr resor. 10.000 kr el och 10.000 kr på Guldfynd.

Elpengarna var välkomna och slukades snabbt upp i GEABs kassakista. Presentkorten på Guldfynd räckte hur länge som helst, trots att Bosse började med att gå och köpa mig ett halsband för 4.500 kr den token. Sen använde vi resten till presenter och lyx åt oss själva. De 50.000 kr i respengar använde vi till att rätt snabbt boka den första resan till Malaysia, åt oss två och Sara. Vi åkte i januari året därpå.

Efter detta blev det lite vakuum i Bingolottospelandet, ska erkännas. Det kändes avslaget och lite meningslöst, för inte kan man vinna så mycket igen. Men nu har vi börjat så smått ibland, och jag tycker det är riktigt roligt. Förrförra söndagen vann jag 100 kr, och blev barnsligt glad. Var supernära att vinna en Volvo…

Ikväll blir det nog ingen Bingolotto, för ingen av oss har kommit ihåg att köpa brickor. Jag har varit på kontoret och jobbat hela dagen, och Bosse har lagat matlådor åt mig, tvättat och spelat golf. Nu väntar en god middag som han naturligtvis också står för, sen en vanlig skön söndagkväll. Kanske med en god bok.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Bingolotto”

  1. Profilbild för Maria Björkman

    Hej Znogge! Ja, precis så tänker jag också. Så nu laddar jag för en ny storvinst. Det må ta tid, men jag övar mig ju för fullt på tålamod, så… Tack själv för titten!

  2. Profilbild för Znogge

    Tack för titten hos mig!

    Då är det väl hög tid för en vinst nu igen. Spelar man inte så vinner man i alla fall inte…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.