Idag har det varit Mariadag – förutom att det var första semesterdagen där jag inte behövde tänka på just någonting alls, så har jag varit iväg och blivit omhändertagen av två kompetenta kvinnor.

2016-07-11 13.54.21

Monica – min nagelräddare. Hon har fixat mina naglar och sett till att jag alltid har välvårdade händer de senaste åren. Det är en lyx jag unnar mig, det är SÅ skönt att alltid känna sig snygg om sina händer och naglar. Är du nyfiken på Monica hittar du henne på Instagram: @moniqueslack

Mina femveckorsklor i morse, och mina nya kortare blånaglar.

Mina femveckorsklor i morse, och mina nya kortare semesternaglar.

Efter detta tog jag bilen ut till Mästerby, och till ”min” massör Ethel. Hon har sin behandlingslokal i en liten stuga på tomten, en fantastisk oas under gamla ekar i en lummig trädgård. Där är verkligen harmoniskt, och enkelt att landa och gå ner i varv.

2016-07-11 16.03.32

Det var tredje gången på kort tid jag var där, efter min kollaps i mitten av juni, då jag bestämde mig för en behandling på just tre gånger. Den har sett likadan ut alla tre gånger; Ethel började med en chakrabalansering, fortsatte med en fantastisk avslappnande och välgörande massage på övre rygg och i nacke och avslutade det hela med en reikihealing. Jag är glad att jag satsat detta på mig själv, jag är övertygad om att det hjälper mig i rätt riktning.  Vill du nå Ethel kommer du i kontakt via hennes hemsida www.3libra.se och hon finns också på Instagram; @ethelbjarneby.

Synen som möter mig när jag reser mig från massagebänken i Ethels sköna rum. Frid!

Synen som möter mig när jag reser mig från massagebänken i Ethels sköna rum. Frid!

Nu tänker jag fortsätta min semester med meditation, yoga, läsning, hängmattehäng, samvaro med käre maken, men framför allt med att äga min tid. Stugan väntar på oss!