Hört på Snäck i dag, under min strandvistelse; 4-5 unga kvinnor slår sig ner med parasoll, kylväskor, badlakan och brassestolar strax intill mig.

– Här borta är de här villavagnarna, ni vet
– ???
– Ja, Pigge Werkelins.
– Jaha!
– Han är en så himla bra entreprenör.
– De är kanonfina, men nu måste han ta bort dom. Myndigheterna anser att det är fult, ligger för nära strandkanten och är farligt ur brandsynpunkt för de ligger för tätt.
– Ja, det är för jäkligt!

Själv har jag bestämt mig för att inte ha någon synpunkt åt vare sig det ena eller andra hållet om detta, men kan verkligen inte låta bli att reflektera över att alla jag hör har en åsikt i frågan, tycker det är synd att vagnarna inte får stå kvar. Därmed har jag inte gjort något inlägg i debatten, utan bara förmedlat ett överhört samtal i dag, denna underbara sommardag, på stranden granne med där jag bor.

Bilden är hämtad från camping.se