”Sommar, sommar, sommaaaaar!”

Det är så fantastiskt underbart ljuvligt utomhus, att jag inte FATTAR att jag måste tillbringa största delen av min tid inomhus dessa dagar. Jag gör verkligen vad jag kan – äter på uteserveringar, promenerar vart jag än ska, fikar utomhus – men det räcker verkligen inte. Jag vill inte göra NÅNTING annat än sitta på altanen, alternativt ligga i hängmattan, med en bok. Bli serverad av min käre make lite gott att äta och dricka med jämna mellanrum. Så kan det nämligen hända att jag har det när jag har semester.

Men min semester dröjer några dagar än. Hade ambitionen att gå nån gång under den här veckan, men det sprack. Tack och lov kommer Vänninan Petra i mitten på nästa vecka, så då ”måste” jag gå. Men inför det känner jag stark stress och press, har mycket ogjort, ännu mer otänkt, och är inte helt tillfreds. I helgen ska jag bada och klippa hunden, tvätta, städa, helst putsa fönster, fixa räkningarna. Hela den prylen gör det inte lättare inombords, och såna här gånger inser jag att jag inte har lärt mig NÅNTING av yogan.

Apropå det genomgår jag en ashtanga vinyasa yogakurs den här helgen (fredag kväll samt lördag och söndag morgon). Teori varvat med praktik. Underbart härligt, och alldeles alldeles nödvändigt för min arma själ och kropp.

Faktum är att stressen och pressen hade kunnat hålla på hela sommaren, när jag än bestämmer mig för att gå på semester. Så jag tackar Petra för att hon kommer, så jag får ledigt nån gång. Välkommen!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ””Sommar, sommar, sommaaaaar!””

 1. Profilbild för Maria Björkman

  Pia – vad yogan gjorde med mig kan du läsa i söndagens blogg!

  Annika – jovisst, du har rätt. Jag är så jäkla snusförnumstig när det gäller andra, och så prestationsinriktad själv. Fy på mig!

 2. Profilbild för Annika

  Men Maria, var det inte du som sade åt mig att strunta i att putsa fönster?
  Studieprogrammet lämnades in för tryck i fredags så nu känns det genast lugnare. Hoppas att det snart bli lika för dig. Att njuta i små doser är ju bättre än ingenting men det är ju långledigt vi alla behöver! Suck…

 3. Profilbild för Pia

  Visst är det en härlig årstid nu… håller med Dig om att man verkligen inte vill gå in!
  Låter jättehärligt med en yogahelg.. och den kommer för modligen lägligt för Dig just nu i stressen och pressen. Hoppas Du kan njuta av den.

  Solig kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.