Här sitter jag, i sängen med bok, Ipad och en kopp gott kaffe. En ledig dag. Inte en arbetsuppgift i sikte, inte en endaste plan på att läsa politiska handlingar eller planera kommande vecka. För jag behöver inte det, kommande vecka är jag nämligen LEDIG! Jag och Bosse ska åka till Krakow för att uppleva staden och all dess historia och kultur. Har verkligen sett fram emot resan länge, och sett framför mig hur vi kommer att sitta under blommande träd och sippa på något gott. Möta våren, helt enkelt. Men ser en på väderleksprognosen får jag nog revidera mina drömmar lite, haha.

(Och för säkerhets skull vill jag redan nu säga att jag tar ut semester nästa vecka och allt jag gör, sker alltså på min fritid.)

När kaffet är urdrucket, nättidningar och bloggar är lästa och jag ledsnat på boken för nu (läser för övrigt ”I skuggan av Auschwitz” av Artur Szulc, för att förbereda mig lite), kravlar jag mig upp, yogar lite, duschar och äter frukost. Sen planerar vi en biltur ner till Fardhem där syster och svåger huserar för att leverera ett par bäddfåtöljer som blivit överflödiga i vårt liv. Kanske tittar vi till stugan på väg hem. 

Resten av dagen blir det lite packbestyr (har inte börjat tänka på det än), filmkoll och så lite arbete för nöjes skull. Jag håller nämligen på och renskriver blodgruppsbaserade matlistor som jag så småningom tänker bjussa på, här via bloggen. 

Älskar den här långfredagen, känner jag! Vad gör du idag, då?

(Bonusinfo: syster och svåger har startat en av de häftigaste verksamheterna: Limo Gotland! Har du aldrig provat att åka limo finns nu chansen på Gotland, hur kul är inte det?)