Idag har jag pratat i radio

Så var det då äntligen dags för mitt sommarprogram i Radio Gotland i dag. Redan den 19 maj spelades det in, så jag hade verkligen hunnit få distans. Jag kom inte längre ihåg hur mitt manus och delarna i det hängde ihop, och jag hade ju definitivt ingen aning om hur det lät.

Men jag måste säga att det lät överraskande bra, och mixen mellan pratet och musiken var bra. Jag fick många fina reaktioner efteråt, och jag är så glad och tacksam att jag ha fått göra det här. Tack Radio Gotland!

Är du nyfiken på programmet finns det att höra i sin helhet här (väljer du podversionen är det utan musik, men om du väljer länken på högersidan får du med all musik i sin helhet. Det funkar att göra i 30 dagar). Kommentera gärna vad du tycker!

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

5 svar till ”Idag har jag pratat i radio”

 1. Profilbild för Maria Björkman

  Tack själv, bästa Petra! Trodde nog att låtlistan skulle falla frun i smaken! 😉

 2. Profilbild för Petra

  Det var förstås jättebra och klokt. Och låtlistan hade definitivt kunnat var min, förutom möjligen "Allt eller inget"-låten, men det kan jag ta. 🙂

  Tack för en fin stund. 🙂

 3. Profilbild för Monika Häägg

  Kul att vara radiopratare!

 4. Profilbild för Petra

  Jag med såklart!

 5. Profilbild för Marina

  Ska absolut lyssna, återkommer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.