Under den nästan 1,5 veckan som dottern Sara med fästman Affe har tillbringat hos oss på Gotland, så har hon gått igenom sina gamla grejor som vi samlat och flyttat med oss från bostad till bostad. Det har av av naturliga skäl blivit mer och mer kassar, kartonger och säckar.

I helgen flyttar ungdomarna till sitt första egenägda boende, en stor sak. I detta boende ingår förråd, till lycka för oss. Äntligen blir vi av med massor av magasinerat gods. Att en hel del av det vi har flyttat runt och nu hyser är Saras visste vi, men att det var SÅ mycket! Det hade varken hon eller vi någon aning om.

Hon har varit superstrong, och kastat massor. Lite grejor tar vi med oss nu när vi åker, men merparten blir kvar för att vi sen kan ta ett par kartonger med oss varje gång vi åker. Det vill säga – det byter bara förråd. Skönt för oss!

Helgen för oss kommer att innebära flyttbestyr med hyrd lastbil, samt ekonomisk ruin på Ikea. Men den ruinen är planerad och det känns bra att hjälpa dom igång till ett eget liv!