Det kom ett brev

Det kom ett brev…

…lastat med något fint!

Inte så ofta en får brev

Personlig post har ju blivit lyx, det är inte ofta jag får brev som är personligt adresserat utan att det är myndighetspost eller reklam. Men i går låg det och väntade på mig. Vinsten – den fina fotoprinten – från Jonna som jag vann. Ett fantastiskt foto som jag nu ska hitta den perfekta ramen till, och sätta på en plats där jag ser det ofta.

det kom ett brev
När jag brutit mig in i det mycket ordentligt inslagna brevet, fann jag detta vackra innanmäte. Silkespappersinslaget med sidenband och ett tackkort. Jonna tackade mig, fast det var jag som fick present!

 

det kom ett brev
Jag hade ju sett det på bild, men det är ändå inte samma sak som att hålla det i handen. Visst är det vackert, fotot som låg inslaget i silkespappret? Alldeles drömskt… Jag funderar på en silverfärgad ram, vad tror du om det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.