Året som gick

Jag hade ambitioner för det här blogginlägget först, men taggade så småningom ner dom (tänk om jag kunde göra det på andra områden i livet också!). I stället för massor av reflekterande text över mitt 2009, väljer jag att lägga ut några bilder som speglar en liten del. Allt annat finns också, men det får vara kvar i mitt hjärta!

Året har präglats av mycket arbete, samt en intensifiering av yogan. Det senare känns riktigt gott, och inför 2010 har jag nu bokat in nya pass under våren; 3 st i veckan. Längtar redan! I övrigt önskar jag mig av 2010 hälsa; för både mig själv och mina nära och kära.

Tack för i år, och tack alla som har varit med mig under 2009!


Vintern började sent, men var kort och snörik.

Under tidig vår hade vi besök av våra älskade ungdomar. Kärt!
Det börjar bli tradition att vara en vecka i Skåne, de senaste åren i Skillinge. I år hade vi sällskap av Roffe och Kerstin, här vid Ales stenar.
Midsommaren firades med de flesta nära och kära i Lunda. En underbar midsommarafton med sol, mat, skratt och musik. Den som var uppe längst var min 89-åriga mormor, hon gav inte upp förrän frampå morgontimmarna!
Sommaren hemma i Tidlösa bjöd på både arbete… (här sågar Bosse upp väggen mellan glasveranda och TV-rum)
…och lättja. Bosse arbetade mest, och jag latade mig mest på vår härliga altan!
Jag tränade mycket, sprang Vårruset med sikte på Tjejmilen. Kroppen sa dock ifrån, så nu är det slutlöpt för mig.
Canastan var som vanligt en viktig beståndsdel under året, och nu har vi sparat ihop till vår efterlängtade malaysiaresa!
I juli hälsade min kära gamla vän Petra på några dagar, det var oerhört minnesvärda och härliga dagar!
Sensommaren bjöd på flyttbestyr, Sara och Affe skaffade sig egen lägenhet. Jättefin!
Under hösten fick inte bara vi besök, utan även Shiva hade en gäst.
I slutet av året utökades familjen med kattpojken Seved. Blandade känslor i familjen, jag är inte säker på att hunden uppskattar det lika mycket som vi gör.
I år var det vår tur att rå om ungdomarna under julen, dom var här en hel vecka och vi hade så kul, avslappnat och härligt.

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

6 svar till ”Året som gick”

 1. Profilbild för Maria Björkman

  Tack för alla varma ord!

 2. Profilbild för Evas värld

  All lycka och hälsa det kommande året Maria och tack för guldkornsbilderna från året som gått.Varma kramar från vännen Eva

 3. Profilbild för Annika

  Önskar dig och din familj allt gott! Må 2010 innebära svettiga yogapass, gott vin, spännande resor, stimulerande arbetsuppgifter, mycket gossande med husdjuren (och Bosse!) samt massor av skratt och… mys! Kram

 4. Profilbild för Pia

  Vilka härliga bilder, och så fint Du sammanfattat livet! För det är ju så livet ser ut med vardagligheter som man får plocka guldkornen ur. Känslorna finns i hjärtats vrår och de är svåra att få på pränt och det behöver man heller inte göra.

  Jag önskar Dig ett underbart kärleksfullt och fint Nytt År och hoppas att vi kanske kan få till något tillsammans under året.

  Varma kramar till en fin vän!
  (Ge Bosse en från mig också)

 5. Profilbild för Ingrid

  Vilken trevlig årskrönika du gjort! Jag har ju inte följt din blogg så noga under året, så det var jättetrevligt att få en sammanfattning av det väsentligaste.

  Jag önskar dig en skön nyårshelg och ett Gott Nytt År 2010.

  Kram Ingrid

 6. Profilbild för Marie

  Ett händelsesrikt år som du presenterar, och du har verkligen fångat de där underbara vardagsstunderna, som gör livet så där verkligt…för det är ju mitt i vardagen vi lever. Önskar dig en strålande nyårsafton och ett år fullt av spännande möjligheter. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.