Pärlbröllop

Idag firar vi 30-årig bröllopsdag, käre maken och jag. Pärlbröllop. Alltså fatta – 30 år!

Pärlbröllop – ett av 30 olika material genom åren

Numera är det ju rätt vanligt att fira olika slags ”material”-bröllop, men förr höll en bara reda på silver- och guldbröllop. Men jag tog faktiskt reda på att det heter pärlbröllop när en som vi firar att det är 30 år sen vi sa ja till varandra på allvar.

När jag ser på bilderna från den dagen känns det både väldigt nära och hiskligt långt borta. Det har runnit så vansinnigt mycket vatten under broarna, att det är svårt att greppa. Tiden har format oss, även om vi är desamma inuti. Vi är kanske mer luttrade än då, men också visare. Vi är kanske inte lika förälskade som då, men älskar varandra.

Vi har varit rätt duktiga genom åren på att fira våra bröllopsdagar på olika sätt. Sällan storslaget och överdådigt, vi har anpassat firandet efter lust, plånbok och förutsättning i övrigt. Men firat tillsammans har vi alltid gjort på ett eller annat sätt, utom för tre år sedan då vi var ifrån varandra. Jag hade laga förfall kan en väl säga (var med Per och Lotta på Sweden Rock).

Jag hade planer på att till det här inlägget försöka ta reda på – genom dagboksanteckningar och foton – vad vi har gjort alla bröllopsdagar, men insåg rätt snabbt att det inte går. Så jag la ner det, och nöjer mig i stället med återblicken på den dagen för 30 år sedan, i Roslags-Bro kyrka i Roslagen.

Grattis till mig, som hittade Bosse!

pärlbröllop
Måste ju erkänna att Sara ser måttligt road ut över dagens begivenhet…

 

pärlbröllop
Redan då relationer till ABF! Denna roliga present som hängde på dörren till Brogården där festen ägde rum, kom från vännerna på ABF Norrtälje.

 

pärlbröllop


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Pärlbröllop”

 1. Profilbild för Anna-Maria Westerlund
  Anna-Maria Westerlund

  Stort Grattis !
  30 år är bra jobbat. Vi firade 22 år nyligen när vi var på Gotland. Det blev middag på Vegars restaurang i Gnisvärd, underbart ställe. Började fundera på 25-års dagen och om vi återigen skulle hyra Stenkumla bygdegård och köra en repris av bröllopsfesten, tål att tänkas på ……..
  Må så gott !
  Anna-Maria

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   Får jag komma då? 😉

 2. Profilbild för Karin Härjegård

  Åh, så fina! Och GRATTIS!!!

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   Tusen tack, Karin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.