Nu åker vi!

Det bär av nu, för mig och mina fantastiska medarbetare, på kombinerad utbildnings-, jobb- och hälsosresa. I går lämnade vi ön för övernattning på Arlanda. Planet gick tidigt i morse, så vi var tvungna att åka hemifrån redan i går.

Vi hade en trevlig kväll med prat, mat och dryck på Kitchen & Table på Clarion Arlanda. Vi tänkte ta en tidig nattfösare i hotellobbyn, men blev abrupt avbrutna av en evakuering på grund av ett brandlarm på hotellet. Oklart vad som hade hänt, men det var inget farligt för vi fick snart gå tillbaka till det vi höll på med. Så nattfösare blev det!

Idag kommer vi till Mallorca, och möter våren. Det kommer fler rapporter härifrån under veckan, för en hel vecka ska vi vara här!

Lotta är flygrädd, och det kan yttra sig så här efter flygturen… Tur hon har Synnöves trygga axel att luta sig mot!

 

Goda samtal över mat och dryck.

 

Brandkillarna såg så lugna ut, att vi förstod att det inte fanns anledning att bli alltför orolig. Till slut fick vi gå tillbaka in och upp, och ta vår nattfösare!

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Nu åker vi!”

 1. Profilbild för Lena
  Lena

  Åk till Deia och Soller! Vi hyrde hus i området i september förra året. Ljuvligt och flera bra vandringsleder. Puerto del Soller kan Nan också nå från Palma med liten järnväg och spårvagn. Ganska turistiskt men gulligt ich bekvämt.

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   Tack för tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.