Nej nej, nu börjar det snurra!

När jag gick tillbaka från den långa sköna semestern lovade jag mig själv att sätta gränser. Att arbeta lagom mycket. Att våga släppa arbetet ibland trots att jag inte blev klar i den utsträckning jag hade tänkt. Att faktiskt rent av våga släppa kontrollen ibland.

Den här veckan är det nu första gången jag faller ur och inte klarar av löftet till mig själv. En vecka fylld av möten där jag förväntas vara uppdaterad, förberedd och helst också fylld av kloka åsikter som ska föra framåt. Och jag känner att jag inte riktigt hinner med, ligger lite efter hela tiden. Men bara den här veckan har gått så…


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Nej nej, nu börjar det snurra!”

 1. Profilbild för Maria Björkman

  Jo Åsa – platsen är ledig. Men den enda lönen man får är umgänget med mig. Lite, men naggande gott!

 2. Profilbild för Åsa Mitt i Världen

  Är det möjligen inte så att du behöver en assistent?

 3. Profilbild för Petra

  "Nästa vecka – då lugnar det ner sig." Oj, vad jag känner igen det. Oj, vad jag skulle vilja göra något åt det. Det får bli nästa vecka.

  Stor igenkänningskram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.