Gotland – min ö!

Det är lite drygt 14 år sedan jag flyttade till Gotland, och jag har verkligen inte en enda gång ångrat mig eller ens haft ett uns av tvivel i kroppen. Då, den gången, fick jag vad jag så väl behövde; en lugnare arbetssituation och en chans att leva mer samlat. I dag när det har gått många år har jag lyckats samla på mig så många fler fördelar, att de inte går att räkna upp. Det är helt enkelt hemma att bo och leva här.

Destination Gotland har för andra gången bekostat en fantastisk kampanj, som reklambyrån Hill producerat. Denna gång en film så fylld av känsla, livsglädje och lust att hela Sverige borde vilja komma hit. Min i mig inneboende men lite bortglömda hippie jublar över anslaget i filmen (sätt på ljudet när du ser filmen).
Lev, älska och njut, och gör det på Ön!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Gotland – min ö!”

  1. Profilbild för Pia

    Härligt Maria!! Jag förstår Dig så väl, trots att jag aldrig varit där. Antar att jag skulle bli helt såld om jag kom dit. 🙂

  2. Profilbild för Maria Björkman

    Du då Hannele, har du varit på Ön?

  3. Profilbild för Hannele på Hisingen

    jag förstår dej, sonen cyklade där i somras, nu vill han segla dit med sin lilla segelbåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.