Göra om garderober till pappersförvaring

Det minsta sovrummet i nya lägenheten kommer vi att använda till arbetsrum för oss båda. Var sitt litet skrivbord ska vi ha, samt ett litet sideboard för skrivaren. Rummet är inte så stort, så det vill till att vi har små möbler!

I rummet finns dock två stycken garderober, som vi planerar att göra om till var sitt förvaringsskåp för våra pärmar och papper genom att sätta in hyllor. Riktigt hur vi disponerar dem vet jag inte än, men tar tacksam emot fiffiga förslag. Längst ner under garderoben (syns inte på bilden) finns dessutom en låda, så det kommer att bli gott om plats. Jag vet redan vad jag behöver hyllor för i mitt skåp – släktforskningen, foto och grafisk design, virkning. Och så arbetets och hushållets papper (hushållspapper!), förstås…

Som sagt – om någon har något fiffigt förslag, mottages det tacksamt!

4 reaktioner till “Göra om garderober till pappersförvaring”

  1. Hej Anonym! Även om det hade varit roligt att veta vem du är, blir jag ändå glad av att du läser min blogg! Omelett känner jag till, men har inte sett den. Vi får se om tiden räcker till, tack för tipset!!

  2. Hej.
    Jag brukar läsa din blogg, men har aldrig kommenterat förr. Jag har precis varit i Stånga-trakten och sett en fantastisk föreställning på Lojsta Slott. Ville bara tipsa dig om den. Föreställningen heter Omelett! Kolla in deras hemsida
    http://www.prospekt11.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.