Jag hade hunnit glömma bort hur underbart det är att ha vår stora inglasade balkong, med möjlighet att dra från alla fönster och ha rymd i tre väderstreck om vi vill! Nu sedan sommartiden blivit ett faktum och kvällarna är längre, uppstår också möjligheten att njuta flera timmar i solen på balkongen, med eller utan glasrutor, som en perfekt avslutning på dagen.

Fredagens förrätt i balkongsolen. Föreställ dig havet och horisonten till höger!

 

Solen flödar både från himmel och spegling i havet

Vi bor ju i en bostadsrättsförening, vilket innebär ett visst ansvar för vår gemensamma boendemiljö. Bland annat har vi en städdag på våren och en på hösten, och i lördags var det dags. Vi var så många som ställde upp så det bara sjöd av aktiviteter utanför vårt hus. Uppsopning av gammalt grus, städning av cykelförråd, soprum, tvättstuga och trapphus, putsning av glas, målning, utställning av trädgårdsmöbler – ja allt var gjort i ett nafs. Tänk så lätt och roligt det är när man hjälps åt!

Stor uppslutning vid städdagen
Slutligen vill jag inte undanhålla dig mina nygjorda naglar. Jag är ju lite svag för att alltid ha vackra och välvårdade naglar. När vi skaffade diskmaskin för några år sedan bestämde jag mig för att fixa naglarna, och sen har jag faktiskt inte slutat. Det är en lyx jag unnar mig, och som sätter guldkant på min tillvaro. Den här gången blev det confetti, med lite glitterstänk. Nice!