I går hade vi sammanträde i Socialnämnden, och ett nytt grepp är att inte bara bjuda in till presskonferens efter nämndmötet, utan vår kommunikatör tycker också det kan vara en poäng med att göra ett kort filmklipp där jag redogör för de viktigaste punkterna från sammanträdet. Jag tror det är smart. Inte för att jag precis älskar att se mig själv med trött blick stå och blinka frenetiskt och leta efter orden (jag var förbi av trötthet och helt tom i bollen vid det här laget!), utan därför att det kan vara ett ytterligare sätt att nå ut. Alla läser inte tidningen i pappersform eller på nätet, alla lyssnar heller inte på radio. Att därför ha ett kort klipp som kan spridas via nätet och inte minst i sociala medier kan som sagt vara ett smart komplement.

Nåväl – här är 3,5 minuters sammanfattning av gårdagens femtimmarssammanträde!