YogaYoga

Ayurveda- och yinogalördag den 21/9

ayurveda

Missa inte att ge dig själv en skön höstpresent! Lördagen den 21 september kommer den framgångsrika ayurvedarådgivaren och författaren Tia Jumbe till Visby för att föreläsa om Nystart i livet med ayurveda. Efter föreläsningen erbjuds du dessutom att delta i ett prestationslöst yinyogapass lett av undertecknad. Det är begränsat antal platser, så det är viktigt med en föranmälan.

Tid: Lördag den 21/9 kl. 13.00-16.15
Plats: Lila shala på Södertorg i Visby
Kostnad: 490 kr
Anmälan: Mejla yoga@mariabjorkman.se. Du får ett swishnummer och så snart du betalat är platsen din. Anmälan är bindande på så sätt att du inte får tillbaka avgiften om du får förhinder.

Ta gärna med dig papper och penna samt något varmt och gott att dricka, kanske en termos te. Ha på dig mjuka och bekväma kläder.

 

Höstens yogagrupper helt fullbokade

Nu är höstens yinyogapaket på 8 gånger fulltecknat, och jag hade också fullt på båda prova på-passen i augusti. Det känns fantastiskt roligt, och faktum är att jag tror det är ett resultat av att vi är många som söker efter sätt att återhämta oss på. Yinyoga är ett fantastiskt verktyg för just det, och jag är så ödmjukt tacksam att jag får chansen att dela med mig av allt det som yinyoga har gett mig. Yinyoga ligger verkligen i tiden!

Om du är intresserad av att hänga med vad som händer inom min yinyoga, så prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev genom att fylla i formuläret nedan och skriv Nyhetsbrev i meddelandefältet. Du kan också följa min sida på Facebook, den heter Yinyoga by Mariayogini.

 

Om yinyoga

Jag är utbildad instruktör i yinyoga med ayurvedainrikning. Jag kallar mig själv yinyogaguide, för det är just det jag gör; guidar.

Yoga handlar bland annat om att stilla sinnet, något vi alla behöver i dag påstår jag. Den yogaform jag praktiserar och instruerar är yinyoga, en mycket lugn och stilla yogaform, som mest är yoga för sinnet faktiskt.

Att praktisera yinyoga är att ge sig själv en present. En gåva av vila och självomsorg, som ger så mycket för kropp och sinne. Du får verktyg för att bättre hantera en aktiv vardag.

Yinyoga är för dig som till exempel
– längtar efter stillhet och vila
– är trött på att prestera
– behöver en stund med dig själv
– vill släppa kraven

På köpet får du en mjukare och smidigare kropp och balans i sinnet, om du praktiserar yinyoga regelbundet.

Yinyoga är en bra yogaform för trötta kontorskroppar, stela löpare, knastriga seniorer, orörliga snubbar, sömnlösa stadsbor, upptrissade prestationsprinsessor – och för alla andra också! Jag vill särskilt slå ett slag för dig som försummat dig själv alltför länge genom att finnas till för andra men glömt bort att ta hand om själva du. I yinyogan möter du dig själv omsorgsfullt och prestationslöst. Inga krav, inga förkunskaper.

Yogans filosofi är också fascinerande, och vävs delvis in i mina pass. Det handlar om en livsstil, ett förhållningssätt.

Jag har egen erfarenhet av utmattningssyndrom, vilket kan speglas i mina pass. Jag vill göra mitt bästa för att dela med mig av det jag hittills lärt mig för att göra ditt liv en smula lättare, antingen du fått en utmattningsdiagnos eller bara känner dig slutkörd i allmänhet. Men du behöver inte vara trött och sliten för att praktisera yinyoga, det är för alla som behöver ett andrum i vardagen!

Jag kommer gärna till er och håller en klass, det är ett nöje att få dela med mig av denna fantastiska yogaform. Pris 2019: 1.520 kr/grupp om max 8 deltagare + reseersättning (exklusive moms för företag). Ni står för lokalen, jag tar med mig yogamattor och andra tillbehör. Kontakta mig på yoga@mariabjorkman.se eller fyll i formuläret nedan.

Röster om min yinyoga:

“Yinyoga med Maria kan jag rekommendera alla dagar i veckan!”

“Lugn och fin atmosfär, klar och tydlig vägledning. Rekommenderas varmt.”

“Bra övningar och bra helhet”

“Ett yinyogapass är en stund för mig själv, i stillhet och i avsaknad av alla andra tankar. En stund för mig själv och min kropp. Efter passet är mitt sinne stilla och kroppen lätt, och effekten sitter i även till nästa dag.”

 

Vill du att jag kommer till er och håller ett yinyogapass, vill du prenumerera på nyhetsbrevet eller har du frågor? Fyll i formuläret:

yinyoga
Foto: Hanna Laine