Samarbete, PR och policy

Till företag:

Jag samarbetar gärna med företag (innehar F-skattsedel) förutsatt att samarbetet följer svensk marknadsföringslag. Mest hållbart tycker jag långsiktiga samarbeten är, där vi tillsammans kan stärka våra respektive varumärken. Mejla mig på hej@mariabjorkman.se för förslag!

Det går bra att skicka produktprover och be mig testa och recensera, men jag garanterar inte exponering av produkterna på bloggen. Jag skriver enbart om det jag gillar och kan stå för, och detta sker då kostnadsfritt. Produktprover skickas till:

Maria Björkman
Korpklintsvägen 15
621 41 Visby

Jag följer branschorganisationen Influencers of Sweden´s rekommendationer för prissättning.

Till dig som läsare:

Eventuella affiliatelänkar eller annonslänkar i bloggen innebär att jag får en liten ersättning varje gång någon klickar på dem eller köper något via länken. Dessa är publicerade på eget initiativ, och jag länkar enbart till produkter och tjänster jag själv gillar, använder eller skulle vilja använda. Inlägg som innehåller affiliatelänkar är tydligt märkta med texten: Inlägget innehåller annonslänkar.

Inlägg publicerade i samarbete med företag mot ersättning är tydligt märkta med texten: Inlägget är ett reklamsamarbete med ….. Sådana inlägg innehåller bara material jag själv står för, du som läsare ska alltid veta att det du läser är mina egna ord och åsikter, och inte en reklamtext skriven av någon annan.

Upphovsrätt

Allt innehåll på bloggen är mitt eget om inget annat anges. Jag vill be om respekt för upphovsrättslagen när det gäller att kopiera innehåll, det är alltså inte tillåtet. Det är ok att låna en bild till sin privata blogg eller hemsida, men då vill jag att du ber om tillstånd och också tydligt anger varifrån bilden kommer och också länkar till mariabjörkman.se. Mejla mig på hej@mariabjorkman.se om du vill låna något innehåll.