Om mig

Maria Björkman
Foto: Tommy Söderlund

Jag är Maria, en människa mitt i livet ungefär. Förhoppningsvis. I alla fall har jag med största sannolikhet passerat bäst före-datum och befinner mig i livets andra halvlek!

Jag bloggar om mig själv, mina tankar, känslor, glädjor och tillkortakommanden. Jag bloggar också om mitt politiska uppdrag som Socialnämndens ordförande på Gotland och om mitt jobb som chef och VD på studieförbundet ABF Gotland och dess bolag.

Om jag fick som jag ville skulle jag ägna mer tid åt yoga, grafisk design, marknadsföring, sociala medier, släktforskning och virkning…

Bloggat har jag gjort på olika plattformar sedan 2009, ibland mycket ofta och strukturerat, mellan varven mer sällan. Det är lite som livet självt – upp och ner.

Över tid får du som läsare följa mina berg-och-dalbanor, mitt arbete som chef, du får kanske en ny syn på hur det är att vara fritidspolitiker, du får alldeles säkert en stor dos av hur det är att vara kvinna mitt emellan ungdom och ålderdom med allt vad det innebär. Du får också en portion Gotland förstås, eftersom det är här jag bor.

Jag är glad över varje följeslagare, och mycket förtjust i kommentarer!